З 20 кг свіжої картоплі виходить 6 кг сушеного скільки

Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка  Укрпоштою  40  грн.golubci

4 клас. Моро. Підручник №2. Відповіді до стор. 99

Май 19

4 клас. Моро. Підручник №2. Відповіді до стор. 99

Числа від 1 до 1000
Підсумкове повторення всього вивченого
завдання
Відповіді до стор. 99

9. З 20 кг свіжої картоплі виходить 6 кг сушеного. Скільки свіжої картоплі треба переробити, щоб отримати сушеного картоплі 60 кг? 3 ц? 3 т?

3 ц = 300 кг, 3 т = 3000 кг
1) 60 : 6 • 20 = 200 (кг) — свіжої картоплі для отримання 60 кг сушеного
2) 300 : 6 • 20 = 1000 (кг) = 1 (т) — свіжої картоплі для отримання 3 ц сушеного
3) 3000 : 6 • 20 = 10000 (кг) = 10 (т) — свіжої картоплі для отримання 3 т сушеного
Про т в е т: потрібно переробити 200 кг, 1 т, 10 т картоплі.

10. При посіві гороху на 100 м 2 витрачають 2 кг насіння. Скільки кілограмів гороху можна зібрати з ділянки прямокутної форми довжиною 60 м і шириною 20 м, якщо урожай гороху в 16 разів більше, ніж його витрата при посіві?
Виріши завдання різними способами.

1-й спосіб
1) 60 • 20 = 1200 (м 2) — площа ділянки
2) 1200 : 100 • 2 = 24 (кг) — витрата насіння гороху на всю ділянку
3) 24 • 16 = 384 (кг)
Про т в е т: 384 кг гороху можна зібрати з ділянки .

2-й спосіб
1) 60 • 20 = 1200 (м 2) — площа ділянки
2) 2 • 16 = 32 (кг) — гороху зберуть з 100 м 2
2) 1200 : 100 • 32 = 384 (кг)
Про т в е т: 384 кг гороху можна зібрати з ділянки .

11. У два райони відправлено підручники однаковими пачками: в один — 200 пачок, а в іншій — 300 пачок. Скільки підручників відправлено в кожен район, якщо в перший район відправили на 2000 підручників менше, ніж у другій?

1) 300 — 200 = 100 (п.) — більше відправили у другій район
2) 2000 : 100 = 20 (уч.) — в кожній пачці
3) 200 • 20 = 4000 (уч.) — відправили в перший район
4) 300 • 20 = 6000 (уч.) — відправили в другій район
Про т в е т: 4000 підручників, 6000 підручників.

12. Дві бригади робітників повинні посадити 490 лип. Скільки лип посадить кожна бригада, якщо розподілити роботу по числу робочих і якщо в першій бригаді 34 робочих, а в другій 36?

1) 34 + 36 = 70 (р.) — в обох бригадах
2) 490 : 70 = 7 (л.) — посадить кожен робочий
3) 7 • 34 = 238 (л.) — посадить перша бригада
4) 7 • 36 = 252 (л.) — посадить друга бригада
Про т в е т: 238 лип, 252 лип.

13. На двох ділянках посадили дерева: на одному 18 однакових рядів, на іншому 14 таких же рядів. Всього посадили тисячу сто п’ятьдесят два дерева. Скільки дерев посадили на кожній дільниці?

1) 18 + 14 = 32 (р.) — дерев посадили за все
2) 1152 : 32 = 36 (д.) — в одному ряду
3) 36 • 18 = 648 (д.) — на першій ділянці
4) 36 • 14 = 504 (д.) — на другій ділянці
Про т в е т: 648 дерев, 504 дерева.

14. Одна бригада робітників може посадити 600 плодових дерев за 10 днів, а інша — за 15 днів. За скільки днів можуть посадити ці дерева дві бригади, працюючи разом з такою ж продуктивністю?

1) 600 : 10 = 60 (д.) — посадить перша бригада за 1 день
2) 600 : 15 = 40 (д.) — посадить друга бригада за 1 день
3) 60 + 40 = 100 (д.) — посадять обидві бригади за 1 день
4) 600 : 100 = 6 (дн.)
Про т в е т: за 6 днів можуть посадити ці дерева дві бригади .

15. У дитячий сад привезли 10 ящиків моркви, по 9 кг в кожному, і 8 однакових за масою ящиків буряка. Всього привезли 170 кг овочів. Скільки кілограмів буряка було в одному ящику?
Склади і якби завдання, зворотні даної.

1) 9 • 10 = 90 (кг) — привезли моркви
2) 170 — 90 = 80 (кг) — привезли буряка
3) 80 : 8 = 10 (кг)
Відповідь: маса буряків в одному ящику 10 кг.

Зворотні задачі.
У дитячий сад привезли 10 ящиків моркви, і 8 ящиків буряка по 10 кг в кожному. Всього привезли 170 кг овочів. Скільки кілограм моркви було в одному ящику?
1) 8 • 10 = 80 (кг) — привезли буряка
2) 170 — 80 = 90 (кг) — привезли моркрві
3) 90 : 10 = 9 (кг)
Про т в е т: 9 кг моркви в одному ящику .

У дитячий сад привезли 10 ящиків моркви, по 9 кг в кожному, і 8 ящиків буряка, по 10 кг в кожному. Скільки кілограмів овочів всього привезли?
1) 9 • 10 = 90 (кг) — привезли моркви
2) 8 • 10 = 80 (кг) — привезли буряка
3) 90 + 80 = 170 (кг)
Про т в е т: 170 кг овочів за все привезли .

16. 1) Сестрі 12 років, а братові 7 років. На скільки років сестра буде старше брата через 5 років? через 20 років?
2) Сину 9 років, а його тато на 27 років старше. У скільки разів папа старше сина?

1) Сестра завжди буде старше брата на: 12 — 7 = 5 (років)
2) (9 + 27) : 9 = 36 : 9 = 4 (рази) — папа старше

ЗАВДАННЯ НА ПОЛЯХ
РЕБУС

_ 8316| 36
72 |231
_111
108
_36
36
0

Джерело: http: // razviwaika. ru / 4-klass-moro-uchebnik-2-otvety-k-str-99 /

З 20 кг свіжої картоплі виходить 6 кг сушеного скільки

Питання з математики:

З 20 кг свіжої картоплі виходить 6 кг сушеного. Скільки свіжої картоплі треба переробити щоб отримати сушеного картоплі 60 кг? 3 ц? 3 т?

Відповіді і пояснення 1
Знаєте відповідь? поділіться їм!
Як написати хороший відповідь?

Щоб додати хороший відповідь необхідно:

  • Відповідати достовірно на ті питання, на які знаєте правильну відповідь;
  • Писати детально, щоб відповідь була вичерпною і не спонукав на додаткові питання до нього;
  • Писати без граматичних, орфографічних і пунктуаційних помилок.

Цього робити не варто:

  • Копіювати відповіді зі сторонніх ресурсів. Добре цінуються унікальні і особисті пояснення;
  • Відповідати не по суті: «Подумай сам (а)», «легкотня», «Не знаю» і так далі;
  • Використовувати мат — це нешанобливо по відношенню до користувачів;
  • Писати в верхньому регістрі.
Є сумніви?

Не знайшли відповідного відповіді на питання або відповідь відсутня? Скористайтеся пошуком по сайту, щоб знайти всі відповіді на схожі питання в розділі Математика.

Труднощі з домашніми завданнями? Не соромтеся попросити про допомогу — сміливо задавайте питання!

Математика — наука про структури, порядку і відносинах, що історично склалася на основі операцій підрахунку, вимірювання та опису форми об’єктів.

Джерело: http: // online-otvet. ru / matematika / 5ceaa44b96f4e19a296155d7

З 30 кг слив отримують 10?

Математика | 5 — 9 класи

З 30 кг слив отримують 10.

Скільки треба взяти свіжих слив щоб отримати 14.

7 кг сушених слив?

30 \ 10, 5 = 2, 857142857142857 (кг) — на один кг сушених

2, 857142857142857 * 14, 7 = 42.

З 20 кг свіжої картоплі виходить 6 кг сушеного скільки сушеного картоплі вийде з 30 ц сушеного?

З 20 кг свіжої картоплі виходить 6 кг сушеного скільки сушеного картоплі вийде з 30 ц сушеного.

З 60 кг свіжих слив виходять 21 кг сушений?

З 60 кг свіжих слив виходять 21 кг сушений.

Скільки треба взяти свіжих слив, отримати 35 кг сушених слив?

З 20 кг свіжої картоплі получается6 кг сушеного?

З 20 кг свіжої картоплі виходить

Скільки сушеного картоплі вийде з 30 ц свіжого?

свіжої картоплі, щоб отримати 30 ц

З 1 ц свіжих яблук виходить 16 кг сушених?

З 1 ц свіжих яблук виходить 16 кг сушених.

Скільки буде потрібно свіжих яблук що б отримати 80 сушених ?

Скільки сушених яблук можна отримати з півтонни свіжих (плиз).

З 5 кг свіжих слив виходить 1, 5 кг чорнослив?

З 5 кг свіжих слив виходить 1, 5 кг чорнослив.

Скільки чорносливу вийде їх 17, 5 кг свіжих слив?

З 1 ц свіжих яблук виходить 16 кг сушених?

З 1 ц свіжих яблук виходить 16 кг сушених.

Скільки буде потрібно свіжих яблук, щоб отримати 80 кг сушених?

Скільки сушених яблук можна отримати з півтонни свіжих?

Зі свіжих слив виходить 35% Сушоном?

Зі свіжих слив виходить 35% Сушоном.

Скільки треба взяти свіжих слив щоб отримати 140кг Сушоном.

Скільки виходить Сушоном слив з 600кг свіжих?

Допоможіть вирішити завдання 1) Зі свіжих слив виходить 32% сушених?

Допоможіть вирішити завдання 1) Зі свіжих слив виходить 32% сушених.

Скільки кілограмів свіжих слив треба взяти, щоб отримати 16 кг сушених?

2) На 7 наволочок пішло 10, 5 м тканини.

Скільки таких наволочок можна пошити з 42 м тканини?

З 30 кг свіжих слив виходить 10, 5 кг сушених?

З 30 кг свіжих слив виходить 10, 5 кг сушених.

відсотків становить маса сушених слив від маси свіжих слив?

Свіжі сливи містять 60% води, а сушені — 15% води?

Свіжі сливи містять 60% води, а сушені — 15% води.

Скільки свіжих слив потрібно взяти, щоб отримати 16 кг сушених?

На цій сторінці сайту ви знайдете відповіді на питання З 30 кг слив отримують 10 ?, що відноситься до категорії Математика. Складність питання відповідає базовим знанням учнів 5 — 9 класів. Для отримання додаткової інформації знайдіть інші питання, що відносяться до даної тематики, за допомогою пошукової системи. Або сформулюйте нове питання: натисніть кнопку у верхній частині сторінки, і задайте потрібний запит за допомогою ключових слів, які відповідають вашим критеріям. Спілкуйтеся з відвідувачами сторінки, обговорюйте тему. Можливо, їхні відповіді допоможуть знайти потрібну інформацію.

Відповідь: Відповідь: 95 рибок в 3 акваріумі. Покрокове пояснення: 1 акваріум — 130рибок. 2 акваріум -? , В два рази більше, ніж в 1 акваріумі. З акваріум -? Всього: 485 рибок. 485 — (130 + 260) = 95 (р) або по діям: 1) 130 * 2 = 260 (р ..

Кут а = 8х кут б = 7х 8х + 7х = 90 15х = 90 х = 6 1) кут а = 8 * 6 = 48 2) кут б = 7 * 6 = 42 Відповідь: 48; 42.

2 (х + 4) — х (х — 5) = 7 (х — 8) 2х + 8 — 2х + 5х = 7х — 56 2х — 2х + 5х — 7х = — 56 — 8 — 2х = — 64 х = — 64: (- 2) х = 32.

частина поля зорали за два дні частина поля доводиться на 136га га орної землі в господарстві.

Площа прямоугольногоΔ = полупроізведеніе катетів (, де a і b — катети, що утворюють прямий кут) Просто перевіряємо всі дані боку і дивимося, де вийде 16. 1) 8 і 2 S = 1/2 * 8 * 2 = 8; 8 ≠ 16 2) 9 і 7 S = 1/2 * 9 * 7 = 31, 5; 31, 5 ≠ 1..

1) 12: 3 = 4 години 2) 1: 0. 5 = 2км \ год 3) 6 * 2. 5 = 15км.

Потрібно спочатку центнери перевести в кг.

1) 100 — 80 = 20 (кг) — інша мука. 2) 20: 2 = 10 (П) — було пакетів з борошном.

Позначимо четверту цифру за х, значить: 1 — я дорівнює х + 2 2 — я дорівнює х + 4 3 — а дорівнює 6 4 — я дорівнює х їх сума дорівнює 15, отже: х + 2 + х + 4 + 6 + х = 15 3х + 12 = 15 х = 1 Значить цифри дорівнюють: 1 — я дорівнює 3 2 — а дорівнює 5 3 — а дорівнює 6 4 — а ра..

17/20 = 14/20 — 3/20 17/20 — х = 11/20 х = 17/20 — 11/20 х = 6/20 відповідь: 6/20.

Джерело: http: // matematika. my-dict. ru / q / 3185623_iz-30-kg-sliv-polucaut-10 /

Сторінка 99 (підручник Моро 2 частина 4 клас) відповіді

3 ц = 300 кг; 3 т = 3000 кг.

1) 60: 6 * 20 = 10 * 20 = 200 (кг) свіжої картоплі для отримання 60 кг сушеного.
2) 300: 6 * 20 = 50 * 20 = 1000 кг = 1 (т) свіжої картоплі для отримання 3 ц сушеного.
3) 3000: 6 * 20 = 500 * 20 = 10000 кг = 10 (т) свіжої картоплі для отримання 3 т сушеного.
Відповідь: 200 кг, 1 т, 10 т.

Спосіб 1:
1) 60 * 20 = 1200 (м 2) — площа ділянки.
2) 1200: 100 * 2 = 24 (кг) насіння необхідно на всю ділянку.
3) 24 * 16 = 384 (кг) гороху можна зібрати з ділянки.
Відповідь: 384 кг.

Спосіб 2:
1) 60 * 20 = 1200 (м 2) — площа ділянки.
2) 2 * 16 = 32 (кг) гороху зберуть з 100 м 2 .
2) 1200: 100 * 32 = 384 (кг) гороху можна зібрати з ділянки.
Відповідь: 384 кг.

1) 300 — 200 = 100 (пач) — на стільки більше відправили у другій район.
2) 2000: 100 = 20 (діл) в одній пачці.
3) 200 * 20 = 4000 (діл) відправили в перший район.
4) 300 * 20 = 6000 (діл) відправили у другій район.
Відповідь: 4000 підручників, 6000 підручників.

1) 34 + 36 = 70 (раб) в обох бригадах.
2) 490: 70 = 7 (лип) посадить кожен робочий.
3) 7 * 34 = 238 (лип) посадить перша бригада.
4) 7 * 36 = 252 (лип) посадить друга бригада.
Відповідь: 238 лип, 252 лип.

1) 18 + 14 = 32 (ряду) дерев посадили за все.
2) 1152: 32 = 36 (дер) в одному ряду.
3) 36 * 18 = 648 (дер) на першій ділянці.
4) 14 * 36 = 504 (дер) у другому ряду.
Відповідь: 648 дерев, 504 дерева.

1) 600: 10 = 60 (дер) посадить перша бригада за 1 день.
2) 600: 15 = 40 (дер) посадить друга бригада за 1 день.
3) 60 + 40 = 100 (дер) посадять обидві бригади за 1 день.
4) 600: 100 = 6 (д) потрібно двом бригадам.
Відповідь: 6 днів.

1) 9 * 10 = 90 (кг) моркви привезли.
2) 170 — 90 = 80 (кг) буряка привезли.
3) 80: 8 = 10 (кг) буряка в одному ящику.
Відповідь: 10 кг.

Зворотній завдання 1:
У дитячий сад привезли 10 ящиків моркви, і 8 ящиків буряка по 10 кг в кожному. Всього привезли 170 кг овочів. Скільки кілограм моркви було в одному ящику?
1) 8 * 10 = 80 (кг) буряка привезли.
2) 170 — 80 = (кг) моркви привезли.
3) 90: 10 = 9 (кг) моркви в одному ящику.
Відповідь: 9 кг.

Зворотній завдання 2:
У дитячий сад привезли 10 ящиків моркви, по 9 кг в кожному, і 8 ящиків буряка, по 10 кг в кожному. Скільки кілограмів овочів всього привезли?
1) 9 * 10 = 90 (кг) моркви привезли.
2) 8 * 10 = 80 (кг) буряка привезли.
3) 90 + 80 = 170 (кг) овочів всього привезли.
Відповідь: 170 кг.

1)
Сестра завжди буде старше брата на 12 — 7 = 5 років .

2)
1) 9 + 27 = 36 (років) татові.
2) 36: 9 = 4 (рази)
Відповідь: в 4 рази старше.

Джерело: http: // gdzmoro. ru / stranica-99-uchebnik-moro-2-chast-4-klass. html

з 20кг. свіжої картоплі виходить 6кг. сушеного. скільки свіжої картоплі треба переробити, щоб отримати сушеного картоплі 60кг? 3ц? 3т?

відповідь

перевірено експертом

1) 60: 6 = в 10 разів 60 кг більше 6 кг

2) 20 х 10 = 200 кг свіжої картоплі потрібно взяти, щоб отримати 60 кг сушеного

3) 300: 6 = в 50 разів 3 ц більше, ніж 20 кг

4) 20 х 50 = 1000 кг = 10 ц свіжого картоплі потрібно взяти, щоб отримати 3 ц суш

5) 3000: 6 = в 500 разів 3 т більше, ніж 20 кг

6) 20 х 500 = 10 000 кг = 10 тонн свіжої картоплі потрібно взяти, щоб отримати 3 т сушеного.

Ссылка на основную публикацию