Сім’я заготовила на зиму 180 кг картоплі до кінця зими

Ціна 74 грн. + 3 подарунки
відправка  Укрпоштою  40  грн.golubci

Сім’я заготовила на зиму 180 кг картоплі. До кінця зими картоплі бидо витрачено на 40% більше, ніж залишилося. Скільки кг картоплі залишилося після зими?

Увага! Рішення надані звичайними людьми, тому в рішеннях можуть бути помилки або неточності. Використовуючи рішення, не забудьте їх перевірити ще раз!

Рішення 1, 2

Рішення 3, 4

Рішення 5, 6

  • Вконтакте
  • Коментарі (0)

Немає коментарів. Ваш буде першим!

Додати коментар

Різні рішення однакових (або схожих) завдань, зібрані з одного ресурсу. І буде безкоштовно.

Щоб допомогти зрозуміти, чи хоча б списати рішення на основі рішень скласти своє, правильне.

Джерело: http: // www. v-gdz. com / math / 5-9 / semya-zagotovila-na-zimy-180-kg-kartofelya-k-koncy-zimi-kartofelya-bido-izrashodovanno-na-40-bolshe-chem-os. html

сім’я заготовила на зиму 180 кг картоплі. До кінця зими картоплі було витрачено на 40% більше ніж його залишилося. Скільки кг картоплі залишилося до кінця зими ?

відповідь

перевірено експертом

сім’я заготовила на зиму 180 кг картоплі. До кінця зими картоплі було витрачено на 40% більше ніж його залишилося. Скільки кг картоплі залишилося до кінця зими ?

а — витрата картоплі, кг

в — залишок картоплі, кг

в = 180 / 2,4 = 75 кг — залишилося картоплі

75 * 1,4 = 105 кг — картоплі витратили

Відповідь: 75 кг — залишилося картоплі до кінця зими

Джерело: http: // znanija. com / task / 437206

ГДЗ з математики 6 клас Петерсон частина 3 — 151

автори: Л. Г. Петерсон, Г. В. Дорофєєв .

видавництво: Ювента 2016 рік.

Тип: Підручник

Докладний решебник (ГДЗ) з Математики за 6 (шостий) клас — готову відповідь частина 3 — 151. Автори підручника: Петерсон, Дорофєєв. Видавництво: Ювента 2016.

151. Сім’я заготовила на зиму 180 кг картоплі. До кінця зими картоплі було витрачено на 40% більше, ніж його залишилося. Скільки кілограмів картоплі залишилося до кінця зими?

Джерело: http: // megaresheba. ru / gdz / matematika / 6-klass / dorofeev / 3-chast-151

із завданням. Довжина прямокутника на 8 см больша, ніж ширина. Знайти площу і сторони прямокутника, якщо його периметр дорівнює 26 см.

відповіді

75-67 = 8км / год різниця в швидкості,

32/8 = 4ч час, за яке автомобіль наздогнав мотоцикліста,

68 * 4 = 268км проїхав мотоцикліст коли автомобіліст обігнав його на 32ром кілометрі

6.К. (К03 ВДТ) Круговий стрижень з початкового положення, зазначеного на малюнках в задачах 2.1.К — 2.6.К, обертається щодо осі обертання, що проходить через початку координат перпендикулярно площині кругового стержня, зазначеної на малюнках 2.1.К — 2.6.К по заданому закону обертального руху φ = φ (t).

1 3,5πt3 3 2,5πt3 5 πt3

2 3πt3 4 1,5πt3 6 0,5πt3

Визначити і зобразити на малюнку положення стрижня, кутові швидкість і прискорення стержня, швидкість і прискорення точки стержня, в якій знаходиться точка В із завдань 2.1.К — 2.6.К, в момент часу t1 = 1с.

Ссылка на основную публикацию