Серед видобутку розбійників був мішок картоплі після того

Математика | 1 — 4 класи

У мішку було 40 кг картоплі.

Через 8 тижнів у мішку залишилося 16 кг.

Скільки кілограмів картоплі витрачено за один тиждень?

Скласти пропозиції і вирішить.

40: 8 = 5 кг витрачено

40 всього: 8 тижнів = 5 кг.

4, 5 т картоплі розсипали порівну в 90 мішків?

4, 5 т картоплі розсипали порівну в 90 мішків.

Скільки кілограмів картоплі в одному мішку?

4, 5 т картоплі розсипали порівну в 90 мішків?

4, 5 т картоплі розсипали порівну в 90 мішків.

Скільки кілограмів картоплі в одному мішку?

За один тиждень в санаторії витратили 28 кг картоплі скільки кілограмів картоплі витратили за 5 днів якщо кожен день витрачали картоплі порівну?

За один тиждень в санаторії витратили 28 кг картоплі скільки кілограмів картоплі витратили за 5 днів якщо кожен день витрачали картоплі порівну.

У мішку було 30 кг?

У мішку було 30 кг.

Після того як кілька кілограмів картоплі продали, в мішку залишилося 10 кг.

Постав питання і виріши завдання.

За один тиждень в санаторії витратили 28 кг картоплі?

За один тиждень в санаторії витратили 28 кг картоплі.

Скільки кілограмів картоплі витратили за 5 днів, якщо кожен день витрачали картоплі порівну.

У двох мішках стільки ж картоплі скільки моркви в 5 мішках?

У двох мішках стільки ж картоплі скільки моркви в 5 мішках.

Скільки кілограмів картоплі в одному мішку якщо маса мішка моркви 20 кг?

Серед видобутку розбійників був мішок картоплі?

Серед видобутку розбійників був мішок картоплі.

Після того як розбійники витратили 32 кг, в мішку залишилося в 2 рази менше картоплі, ніж витратили.

Скільки всього кілограмів картоплі було в мішку?

У першому мішку 38 кг картоплі, що на 14 кг більше, ніж у другому?

У першому мішку 38 кг картоплі, що на 14 кг більше, ніж у другому.

Скільки кілограмів картоплі в другому мішку?

Скільки кілограмів картоплі в двох мішках?

У магазині було 440 кг картоплі в однакових мішках ?

У магазині було 440 кг картоплі в однакових мішках .

Коли продали 7 мішків, то залишилося ще продати 160 кг .

Скільки кілограмів картоплі було в одному мішку?

У мішку було 40 кг картоплі через 8 тижнів в мішку залишилося 16 кг?

У мішку було 40 кг картоплі через 8 тижнів в мішку залишилося 16 кг.

Скільки кг картоплі витрачено за один тиждень.

На цій сторінці сайту розміщено питання У мішку було 40 кг картоплі? з категорії Математика з правильною відповіддю на нього. Рівень складності питання відповідає знанням учнів 1 — 4 класів. Тут же знаходяться відповіді по заданому пошуку, які ви знайдете за допомогою автоматичної системи. Одночасно з відповіддю на ваше запитання показані інші, схожі варіанти по заданій темі. На цій сторінці можна обговорити всі варіанти відповідей з іншими користувачами сайту і отримати від них найбільш повну підказку.

372254 16013 7162 500050 1 клас — сотні 2класс — тисячі 3класс — мільйони, т. Е 000 000 000 3кл 2кл 1кл.

1) 5: 20 = 1/4 або 2/8 шляху пройшов пасажирський поїзд, 2) 5: 40 = 1/8 шляху пройшов товарний поїзд, 3) 1 — 2/8 — 1/8 = 5/8 шляху буде між ними через 5 годин.

1260 — 100% х — 25% х = 1260 * 25/100 = 315 кг картоплі продали за 1 день. 1260 — 315 = 945 кг картоплі залишилося 945 — 100% х — 30% х = 945 * 30/100 = 283, 5 кг картоплі продали в другий день 315 + 283, 5 = 598, 5 кг картоплі продаліза 2 дня 12..

50 хв = 50: 60 = 5/6 часа72 * 5/6 = 12 * 5 = 60 км пройдемо машина за 50 хв.

1) 10х — 5 & gt; 0 х & gt; 0. 52х — 4 = 10х — 5 або 2х — 4 = — 10х + 5 — 8х = — 1 або 12х = 9х = 1/8 (не підходить) або х = 0. 75ответ 0. 752) 3х / 2 + 1 & gt ; 0 х & gt; — 2/3 — 4 — х = 3х / 2 + 1 або 4 + х = 3х / 2 + 1 — 5х / 2 = 5 або — 1х / 2 = ..

15 зедов варто одна троянда. Букет з трьох троянд закуповують за ціною 15 * 3 = 45 зедов. Букет з п’яти троянд закуповують за ціною 15 * 5 = 75 зедов Букет з трьох троянд продають в квітковому магазині по 60 зедов, прибуток квіткового магазину в цьому випадку становить: ..

Виходить: 5d + d = 6 d кг борошна було спочатку.

2 т. — 2000кг значить 1) 2000 * 7 = 14000 (кг) Це скільки відвезли. 2) 25000 — 14000 = 11000 (кг) Відповідь: 11000 кг.

Рішення: 4х + 5 (3 — 2х) = 5 — 11х 4х + 15 — 10х = 5 — 11х 4х — 10х + 11х = 5 — 15 5х = — 10 х = — 10/5 = — 2 Відповідь: х = — 2.

Нехай x — ціна вівці, тоді ціни теляти — 2x. 11 * 2x + 8x = 90. 30x = 90. X = 3 (ціни вівці), тоді ціна теляти = 2 * 3 = 6. Відповідь: ціна теляти — 6, ціна вівці — 3.

Ссылка на основную публикацию